Evenementvloer

Op zoek naar een duurzame, robuuste oplossing voor een stevige, betrouwbare ondergrond voor je volgende evenement? Zoek niet verder! Pertentje.be presenteert de ultieme Evenementvloer – ook bekend als mini rijplaat – om elk event vlekkeloos te laten verlopen.

Met onze Evenementvloer kies je voor een flexibele en praktische basis die elk terrein in een mum van tijd omtovert tot een gestabiliseerde en veilige plek voor je gasten, deelnemers en medewerkers. Onze vloerplaten, vervaardigd uit stevig, 28 mm dik kunststof, meten elk 120 bij 80 cm en zijn bestand tegen een belasting van 15 ton per vierkante meter.

Maar gemak staat ook voorop. Dankzij ons slimme tand-groefverbindingssysteem zijn de platen moeiteloos aan elkaar te koppelen, zowel in de lengte als breedte. Zo creëer je zonder grote inspanning een naadloze evenementvloer die perfect aan jouw specifieke behoeften voldoet. En met een gewicht van slechts 22 kg per plaat leg je zelfs in je eentje een solide vloer, efficiënt en zonder tijdverlies.

Onze veelzijdige Evenementvloer is bij uitstek geschikt voor de meest diverse toepassingen. Of het nu gaat om een bruisend festival, een dynamisch sportevent of een culturele belevenis, met onze vloerplaten zorg je voor een stevige basis voor elke gelegenheid. Maar ook de aanleg van tijdelijke paden, verhardingen of connectieve routes, van de feesttent naar het toilet bijvoorbeeld, is snel en simpel gerealiseerd. En ook voor essentiële faciliteiten zoals brandgangen en rijpaden zijn onze kunststof platen een betrouwbare keuze.

Kortom, waar je ook een stabiele en veilige ondergrond nodig hebt voor je evenement, Pertentje.be’s Evenementvloer is de sleutel tot succes. Stevigheid, gemak en veelzijdigheid komen samen in dit product dat eigenlijk niet kan ontbreken bij de organisatie van een geslaagde bijeenkomst.